Ngarep > Produk > Sekop Ordnance > Sekop Kebon
                                                      Sekop Kebon
                                                      • Sekop KebonSekop Kebon
                                                      • Sekop KebonSekop Kebon

                                                      Sekop Kebon

                                                      Yokeit® menehi sambutan sing apik kanggo sampeyan kanggo grosir sekop kebon langsung pabrik. Produk kita duwe persediaan pabrik sing akeh lan disertifikasi CE. Kita bakal menehi layanan banget lan tabungan langsung pabrik.

                                                      Kirim Pitakonan

                                                      Deskripsi Produk

                                                      Sekop ngolah kebon minangka alat kebon sing umum digunakake kanggo ngeduk lemah, nandur tanduran, lan nangani tugas kebon liyane. Biasane digawe saka logam utawa plastik lan nduweni lading landhep lan gagang dawa. Model lan fitur shovel gardening bakal diadaptasi kanggo produksi pabrik nazhaosen lan kabutuhan lan spesifikasi Yokeit®.

                                                      Shovel Gardening nduweni fungsi lan fitur ing ngisor iki:

                                                      1: Sekop kebon utamane nggali lemah. Gampang digali lan mbusak lemah kanggo nyedhiyakake papan kanggo tuwuh kembang, sayuran, lan tanduran liyane. Kajaba iku, shovel kebon uga bisa digunakake kanggo ngeduk bolongan, ngolah lemah, lan ngowahi lemah kanggo ningkatake kualitas lemah lan drainase.

                                                      2: Kekuwatan lan Kekiatan: Sekop taman biasane digawe saka logam, kayata baja tahan karat utawa baja karbon, dadi kuwat lan cukup tahan kanggo nahan tekanan lan bobot sing akeh.

                                                      3:Desain agul-agul: Pisau sekop taman biasane cetha lan rada mlengkung supaya luwih gampang nembus menyang lemah. Pisau bisa uga diwenehi tandha pangukuran kanggo tanduran lan transplantasi tanduran sing akurat.

                                                      4: Gagang dawa: Shovels taman asring duwe gagang dawa kanggo ngidini pangguna nggunakake ing posisi ngadeg lan nyuda mlengkung lan ketegangan punggung ngisor. Bahan gagang bisa dadi kayu, plastik, utawa logam, gumantung saka preferensi pribadi lan panggunaan sing dikarepake.

                                                      5:Versatility: Shovels taman asring dirancang minangka piranti multi-tujuan sing bisa digunakake kanggo ngeduk lemah, transplanting, ngresiki lemah, lan tugas liyane. Sawetara sekop kebon uga duwe fungsi tambahan kayata sekop, pemotong, lan pembasmi.

                                                      Hot Tags: Sekop Berkebun, China, Produsen, Pemasok, Pabrik

                                                      Kategori sing gegandhengan

                                                      Kirim Pitakonan

                                                      Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
                                                      We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
                                                      Reject Accept