Ngarep > Produk > Sekop Ordnance > Sekop Survival Wilderness
                                                      Sekop Survival Wilderness
                                                      • Sekop Survival WildernessSekop Survival Wilderness
                                                      • Sekop Survival WildernessSekop Survival Wilderness

                                                      Sekop Survival Wilderness

                                                      Nazhaosen, pemasok kita, minangka produser ahli shovel militer cilik sing unggul. Kanthi kapercayan, sampeyan bisa tuku shovels kaslametané ara-ara samun saka kita. Kita janji bakal ngirim pesenan ing wektu lan nawakake dhukungan sawise-sales paling gedhe.

                                                      Kirim Pitakonan

                                                      Deskripsi Produk

                                                      A shovel kaslametané ara-ara samun minangka alat Versatile sing bisa digunakake kanggo macem-macem tugas lan kahanan ing lingkungan ruangan. Biasane kasusun saka sirah shovel baja sing bisa dilipat lan gagang sing nyaman. Fitur fungsi kayata ngeduk, chopping, sawing, pembuka botol, jangkar urip lan wiwitan geni. entheng, kekiatan lan comfort ndadekake becik kanggo petualangan ruangan, camping lan aktivitas kaslametané.

                                                      Sekop kelangsungan alam liar nduweni fungsi ing ngisor iki:

                                                      1: Iku kalebu ngeduk, chopping, sawing, corkscrews, life anchors, tinder wiwitan, lan liyane. Ing antarane, fungsi ngeduk bisa digunakake kanggo ndhudhuk bolongan kemah, ndhudhuk panganan, mbangun papan perlindungan prasaja, lan liya-liyane. Fungsi penebangan bisa mbantu sampeyan ngolah kayu, mbangun struktur sing prasaja, utawa mbangun benteng. Fungsi sawing bisa digunakake kanggo ngethok cabang utawa kayu sing luwih kandel kanggo digunakake, lsp.

                                                      2: Sekop survival Wilderness entheng lan gampang digawa. Biasane lempitan mudhun menyang ukuran kompak sing bisa gampang diselehake ing tas ransel utawa dipakai ing sabuk.

                                                      3: Materi sing kuat lan tahan lama lan bisa tahan panggunaan intensitas dhuwur ing lingkungan sing atos tanpa gampang rusak. Nangani dirancang kanggo comfort lan menehi genggeman apik lan kontrol, ngijini sampeyan kanggo operate alat luwih apik.

                                                      Hot Tags: Sekop Survival Wilderness, China, Produsen, Pemasok, Pabrik

                                                      Kategori sing gegandhengan

                                                      Kirim Pitakonan

                                                      Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

                                                      Produk sing gegandhengan

                                                      We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
                                                      Reject Accept