01 Babagan awake dhewe
Babagan awake dhewe

Shenzhen Youxin Electronic Commerce Co., Ltd.

Shenzhen Youxin Electronic Commerce Co., Ltd. minangka perusahaan sing fokus ing industri perdagangan manca lan wis entuk pengalaman sugih limang taun ing lapangan iki. Minangka perusahaan sing kepengin banget babagan pasokan militer, kita setya nyedhiyakake teknologi canggih lan produk sing dipercaya kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan domestik lan manca. Perusahaan iki utamané melu ingSarung Tangan tahan potong, Tang Pisau Multifungsi, Ransel Olahraga Taktis, Topeng Gas, Helm anti ledakan, Pelindung Badanproduksi lan dodolan perlengkapan militer. Liwat sistem manajemen rantai pasokan sing kuwat lan prosedur kontrol kualitas sing ketat, kita bisa nyedhiyakake macem-macem jinis produk militer, kalebu peralatan sing prasaja, peralatan komunikasi, lan aksesoris liyane sing gegandhengan. Produk kita ora mung dipercaya lan stabil, nanging uga tundhuk karo standar internasional lan syarat safety. Kita netepi budaya perusahaan "integritas, inovasi, kualitas, lan keunggulan". Kita yakin yen mung adhedhasar integritas, terus-terusan ningkatake inovasi, lan ngupayakake kualitas sing apik, kita bisa tetep ora bisa dikalahake ing kompetisi pasar sing sengit. Kita ndhukung kerja tim lan pembangunan umum, nyengkuyung karyawan supaya terus sinau lan tuwuh, lan setya nyedhiyakake produk lan layanan sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.
04 adat
adat
Kita wis nggawe kemitraan jangka panjang lan stabil karo akeh manufaktur sing kondhang ing omah lan ing luar negeri. Mitra kasebut minangka pimpinan industri kanthi teknologi canggih lan pengalaman sugih sing bisa mbantu nyedhiyakake produk lan layanan sing luwih apik. Kanthi makarya kanthi rapet karo mitra kasebut, kita bisa terus ningkatake kualitas produk lan tingkat teknologi lan njaga daya saing pasar. Ing wektu sing padha, Institut Riset Bahan Kra Faric didegake, sing digunakake kanggo nguji, nyobi, ngevaluasi, ngenali, ngetrapake, lan bahan safety sing inovatif. Nggunakake bahan anyar paten adhedhasar teknologi, kita gawé generasi anyar produk protèktif cocok kanggo skenario tartamtu, mbukak munggah pengalaman pangayoman modern anyar. Ruang lingkup bisnis kalebu peralatan prasaja, peralatan komunikasi lan aksesoris liyane sing gegandhengan.
  • 30+
    Investasi 3 milyar RMB sajrone 5 taun
  • 100+
    Ngembangake 1 yuta anggota sajrone 5 taun
  • 100+
    Distribusi produk ing 10 negara lan 100 kutha sajrone 5 taun
  • 200+
    Produk kita utamane diekspor menyang Rusia, Timur Tengah, Eropa lan Amerika Serikat, Asia Tenggara lan wilayah liyane
Kirim Pitakonan
Yen sampeyan duwe pitakon babagan penawaran utawa kerjasama, aja ragu-ragu ngirim email utawa gunakake formulir pitakon ing ngisor iki. Wakil sales kita bakal ngubungi sampeyan sajrone 24 jam.