Ngarep > Produk > Masker Gas Kab > Piranti Interferensi Radio
                                                      Piranti Interferensi Radio
                                                      • Piranti Interferensi RadioPiranti Interferensi Radio
                                                      • Piranti Interferensi RadioPiranti Interferensi Radio
                                                      • Piranti Interferensi RadioPiranti Interferensi Radio
                                                      • Piranti Interferensi RadioPiranti Interferensi Radio

                                                      Piranti Interferensi Radio

                                                      Minangka produsen peralatan interferensi radio paling gedhe, YOKIT saiki ngasilake kanthi jumlah akeh. Yen kita kudu ngubungi kita sawayah-wayah, kita bakal nggunakake merek dhewe kanthi rega murah lan peralatan interferensi radio berkualitas tinggi, lan iki bakal diprodhuksi dening akeh negara. Dituku, utamane ing lingkungan perang sing kuat, implementasine preparasi pesenan kanggo persiapan ing kasus.

                                                      Kirim Pitakonan

                                                      Deskripsi Produk

                                                      Minangka produsen peralatan interferensi radio paling gedhe, YOKIT saiki ngasilake kanthi jumlah akeh. Yen kita kudu ngubungi kita sawayah-wayah, kita bakal nggunakake merek dhewe kanthi rega murah lan peralatan interferensi radio berkualitas tinggi, lan iki bakal diprodhuksi dening akeh negara. Dituku, utamane ing lingkungan perang sing kuat, implementasine preparasi pesenan kanggo persiapan ing kasus.


                                                      Interferensi radio nuduhake pengaruh nampa sistem komunikasi radio kanthi siji utawa luwih energi sing ora ana guna sing diasilake dening siji utawa luwih transmisi, induksi radiasi utawa kombinasi. Interferensi radio umume dipérang dadi interferensi saluran sing padha, interferensi saluran tetangga, interferensi eksternal, interferensi interferensi, lan interferensi pamblokiran.


                                                      Peralatan interferensi omnidirectional radio ditularake menyang link kontrol radio drone, pranala navigasi, lan pranala diagram kanthi ngirim sinyal interferensi elektronik saka frekuensi sing beda-beda, meksa drone kanthi otomatis ndharat utawa nyopir saka iku kanggo njamin drone. Keamanan wilayah udara sing dhuwur yaiku penjaga keamanan ing kegiatan skala gedhe lan papan sing penting.

                                                      Fungsi sistem peralatan interferensi radio

                                                      1: Interferensi band multi-frekuensi: Sinyal interferensi sing bisa ditularake ing pirang-pirang pita frekuensi piyambak utawa bebarengan, sing nutupi paling akeh sinyal drone;

                                                      2: adaptasi kuwat: cocok kanggo lingkungan elektromagnetik Komplek, anti banyu lan dustproof;

                                                      3: Pandhuan sing cetha: saben band wis diatur karo pratondho sawijining kanggo ngerti karya modul ing wektu nyata;

                                                      4: countermeasures omnidirectional: ngirim sinyal interferensi kanthi cara omnidirectional, 360 ° pertahanan omnidirectional.

                                                      Spesifikasi Utama

                                                      1: Pita frekuensi gangguan: 400MHz, 800MHz, 900MHz, 1.2GHz, 1.4GHz, 1.5GHz, 2.4GHz, 5.8GHz, 5.1GHz ~ 5.9GHz

                                                      2: Jarak interferensi: 1.5km-2km (bakal ana beda tartamtu miturut lingkungan lan model sing beda)

                                                      3: konsumsi daya peralatan: ≤600W

                                                      4: Cara sumber daya: AC220V ± 44V

                                                      5: amba tumindak: tingkat 360 °

                                                      6: Tingkat pangayoman: IP65

                                                      7: Kelembapan kerja: ≤95%

                                                      8: Antarmuka kontrol: RJ45

                                                      9: Bobot: ≤30kg

                                                      10: Ukuran: 489mm * 461mm * 233mm

                                                      11: Suhu kerja: -40 ℃ ~ + 60 ℃

                                                      Hot Tags: Peralatan Interferensi Radio, China, Produsen, Pemasok, Pabrik

                                                      Kategori sing gegandhengan

                                                      Kirim Pitakonan

                                                      Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
                                                      We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
                                                      Reject Accept