Ngarep > Produk > Lampu Jalan Surya Kab > Badan Manungsa Sensing Solar Street Light
                                                      Badan Manungsa Sensing Solar Street Light
                                                      • Badan Manungsa Sensing Solar Street LightBadan Manungsa Sensing Solar Street Light
                                                      • Badan Manungsa Sensing Solar Street LightBadan Manungsa Sensing Solar Street Light
                                                      • Badan Manungsa Sensing Solar Street LightBadan Manungsa Sensing Solar Street Light
                                                      • Badan Manungsa Sensing Solar Street LightBadan Manungsa Sensing Solar Street Light
                                                      • Badan Manungsa Sensing Solar Street LightBadan Manungsa Sensing Solar Street Light

                                                      Badan Manungsa Sensing Solar Street Light

                                                      Iki ana hubungane karo kabar babagan lampu jalan surya sing pengin dirasakake awak manungsa, ing ngendi sampeyan bisa ngerteni babagan perkembangan paling anyar ing lapangan kanggo mbantu sampeyan ngerteni lan eksplorasi babagan lampu jalan solar.industri awak manungsa. Amarga sifat dinamis saka pasar Lampu Jalan Solar Sensing Badan Manungsa, disaranake sampeyan menehi tetenger situs web supaya kita bisa nganyari kanthi rutin babagan informasi paling anyar.

                                                      Kirim Pitakonan

                                                      Deskripsi Produk

                                                      Supplier Hengshang Electronics wis ngrancang piranti cahya cerdas sing nggunakake teknologi sensing awak manungsa lan teknologi pembangkit tenaga surya sing diarani lampu jalan solar sensing awak manungsa. Kanthi nggabungake teknologi sensing awak manungsa lan teknologi pembangkit tenaga surya, entuk target lampu cerdas, konservasi energi lan perlindungan lingkungan, lan nyedhiyakake solusi lampu jalan sing aman lan hemat energi kanggo warga.

                                                      Human Body Sensing Solar Street Light nduweni fungsi ing ngisor iki:

                                                      1. Fungsi sensing awak manungsa: Lampu dalan dilengkapi sensor awak manungsa. Nalika ana wong liwat, sensor bakal kanthi otomatis ngrasakake aktivitas manungsa lan madhangi lampu dalan kanggo menehi cahya. Nalika wong lunga, lampu dalan bakal kanthi otomatis mati sajrone wektu tartamtu kanggo ngirit energi.

                                                      2: Pembangkit tenaga surya: Panel surya dipasang ing sisih ndhuwur lampu dalan, sing bisa ngowahi sinar srengenge dadi energi listrik kanggo panyimpenan. Ing wayah awan, panel surya nyerep energi cahya lan ngowahi dadi listrik sing disimpen ing baterei lan digunakake dening lampu jalan.

                                                      3: Ngirit daya lan perlindungan lingkungan: Amarga nggunakake teknologi generasi tenaga surya, lampu jalan surya induksi awak manungsa ora mbutuhake sumber daya eksternal, nyuda katergantungan listrik tradisional, ngirit energi lan nyuda emisi karbon.

                                                      4: Kontrol otomatis: Lampu dalan dilengkapi sistem kontrol cerdas, sing bisa kanthi otomatis nyetel padhange miturut cahya sekitar lan menehi efek cahya sing cocog. Ing wektu sing padha, sensor awak manungsa uga bisa kanthi otomatis ngrasakake aktivitas manungsa ing saubengé lan madhangi lampu dalan yen perlu.

                                                      5: Umur dawa: Panel solar lan lampu LED duwe umur dawa, linuwih dhuwur lan biaya pangopènan sing murah. 6: Instalasi sing gampang: Amarga ora ana kabel utawa sumber daya eksternal sing dibutuhake, instalasi lampu jalan surya sing sensitivitas awak relatif gampang lan cepet.

                                                      Human Body Sensing Solar Street LightHuman Body Sensing Solar Street LightHuman Body Sensing Solar Street LightHuman Body Sensing Solar Street LightHuman Body Sensing Solar Street LightHuman Body Sensing Solar Street LightHuman Body Sensing Solar Street Light

                                                      Hot Tags: Lampu Jalan Surya Sensing Badan Manungsa, China, Produsen, Pemasok, Pabrik

                                                      Kategori sing gegandhengan

                                                      Kirim Pitakonan

                                                      Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
                                                      We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
                                                      Reject Accept