Ngarep > Produk > Teleskop Militer Binokular > Teleskop Militer HD
                                                      Teleskop Militer HD
                                                      • Teleskop Militer HDTeleskop Militer HD
                                                      • Teleskop Militer HDTeleskop Militer HD
                                                      • Teleskop Militer HDTeleskop Militer HD
                                                      • Teleskop Militer HDTeleskop Militer HD
                                                      • Teleskop Militer HDTeleskop Militer HD

                                                      Teleskop Militer HD

                                                      Salah sawijining pemasok lan produsen teleskop militer HD sing kondhang ing China yaiku Yokeit®. Teleskop militer HD minangka area keahlian pabrik. Sugeng rawuh ing toko teleskop militer HD Yokeit®. Pelanggan nampa tanggapan kanggo kabeh panjaluke sajrone sedina.

                                                      Kirim Pitakonan

                                                      Deskripsi Produk

                                                      Alat optik canggih sing digawe khusus kanggo panggunaan militer yaiku teleskop militer HD. Katrampilan observasional sing luar biasa lan kinerja sing bisa diandelake ngidini dheweke bisa ngrampungake panjaluk militer kanggo misi kayata pelacakan target, pengawasan, lan pengintaian. Yokeit® teleskop militer definisi tinggi kita profesional lan sensitif lan umume ora mbukak kanggo umum. Utamane digunakake ing aplikasi militer lan keamanan kanggo mbantu militer entuk intelijen, nindakake pengintaian lan pengawasan, lan nambah efektifitas pertempuran.

                                                      Teleskop militer HD nduweni limang ciri ing ngisor iki

                                                      Sistem optik: Teleskop militer HD nggunakake sistem optik kualitas dhuwur, kalebu lensa lan komponen lensa multi-dilapisi. Optik iki nggedhekake gambar sing cetha lan cetha lan nyuda mundhut cahya, saéngga para pengamat bisa nggayuh visi lan detail sing luwih apik.

                                                      Magnification: Teleskop militer HD biasane duwe perbesaran sing luwih dhuwur, sing ngidini dheweke bisa mirsani target saka kadohan lan entuk rincian liyane. Pilihan perbesaran ditemtokake adhedhasar syarat tugas tartamtu lan lingkungan panggunaan.

                                                      Fokus sing bisa diatur: Teleskop asring dilengkapi fitur fokus sing bisa diatur, ngidini para pengamat bisa mirsani kanthi cedhak utawa adoh kaya sing dibutuhake supaya cocog karo skenario lan tugas sing beda.

                                                      Wengi Visi: Sawetara teleskop militer dhuwur uga nduweni visi wengi, nyedhiyakake gambar sing cetha ing lingkungan sing kurang cahya. Iki penting kanggo pengamatan lan pengintaian ing kahanan sing kurang cahya sajrone operasi militer.

                                                      Lapisan anti-reflektif: Kanggo nyuda bayangan ing permukaan komponen optik, teleskop militer HD

                                                      biasane dilapisi karo bahan khusus kanggo nambah ndhelikake sajrone observasi lan nyuda resiko deteksi.

                                                      HD Military TelescopeHD Military TelescopeHD Military TelescopeHD Military TelescopeHD Military Telescope

                                                      Hot Tags: Teleskop Militer HD, China, Produsen, Pemasok, Pabrik

                                                      Kategori sing gegandhengan

                                                      Kirim Pitakonan

                                                      Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
                                                      We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
                                                      Reject Accept