Ngarep > Produk > Teleskop Monokular Teleskop > Teleskop Monokular Handheld
                                                      Teleskop Monokular Handheld
                                                      • Teleskop Monokular HandheldTeleskop Monokular Handheld
                                                      • Teleskop Monokular HandheldTeleskop Monokular Handheld
                                                      • Teleskop Monokular HandheldTeleskop Monokular Handheld
                                                      • Teleskop Monokular HandheldTeleskop Monokular Handheld
                                                      • Teleskop Monokular HandheldTeleskop Monokular Handheld

                                                      Teleskop Monokular Handheld

                                                      Yokeit® minangka pabrikan China lan pemasok teleskop monokular genggam sing kasedhiya kanggo tuku grosir. Kanggo sampeyan, kita bisa nawakake rega sing luwih terjangkau lan layanan ahli. Yen sampeyan lagi nimbang produk teleskop monokular genggam, hubungi kita. Kita netepi standar layanan sing didorong dening nurani, kanthi komitmen kanthi biaya jaminan kualitas.

                                                      Kirim Pitakonan

                                                      Deskripsi Produk

                                                      Monokuler genggam minangka piranti optik portabel sing digunakake kanggo mirsani target jarak adoh. Yokeit® nganggep monokular genggam minangka alat pengamatan portabel lan gampang digunakake. Dheweke nampilake pembesaran moderat, lensa kualitas, lan sistem fokus kanggo nyedhiyakake visi sing jelas lan stabil. Apa iku petualangan ruangan, lelungan utawa observasi saben dina, teleskop monokular genggam minangka piranti optik sing trep lan praktis.

                                                      Teleskop monokular genggam nduweni isi ing ngisor iki:

                                                      1: Pembesaran: Monokuler genggam biasane nduweni perbesaran medium nganti dhuwur, ngidini pengamat bisa ndeleng rincian sing adoh kanthi luwih cetha. Jangkoan pembesaran umum yaiku 8x nganti 20x, sing dipilih miturut kabutuhan pribadi lan skenario panggunaan.

                                                      2: Diameter lensa objektif: Diameter lensa objektif nuduhake diameter lensa ngarep teleskop lan uga minangka faktor penting kanggo nemtokake jumlah cahya sing mlebu teleskop. Dhiameter lensa objektif sing luwih gedhe nyedhiyakake gambar sing luwih cerah nanging uga nambah ukuran lan bobot teleskop. Dhiameter lensa objektif umum kanggo teleskop monokular genggam umume antarane 30mm lan 50mm.

                                                      3: Lensa lan teknologi lapisan: Teleskop monokular genggam biasane nggunakake bahan lensa berkualitas tinggi lan teknologi lapisan multi-lapisan kanggo nambah padhang, kontras lan kajelasan gambar. Iki mbantu nyuda pantulan lan panyebaran cahya, supaya pamirsa bisa ngrampungake rincian sing luwih apik.

                                                      4: Desain anti-slip lan kejut: Ngelingi syarat kanggo panggunaan ruangan, teleskop monokular genggam biasane duwe desain anti-slip lan tahan kejut. Padha duwe tali anti-slip lan tutup karet kanggo nambah stabilitas nyekeli lan nyuda impact kejut ing kualitas gambar.

                                                      5: Fungsi Multi-Tujuan: Teleskop monokular genggam cocok kanggo macem-macem kegiatan ruangan, kayata nonton manuk, pengamatan satwa, acara olahraga, pelayaran, lan sapiturute.

                                                      Handheld Monocular TelescopeHandheld Monocular TelescopeHandheld Monocular TelescopeHandheld Monocular TelescopeHandheld Monocular Telescope

                                                      Hot Tags: Teleskop Monokular Handheld, China, Produsen, Pemasok, Pabrik

                                                      Kategori sing gegandhengan

                                                      Kirim Pitakonan

                                                      Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
                                                      We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
                                                      Reject Accept