Ngarep > Produk > Tas Militer Anti Peluru > Koper Anti Peluru Aramid
                                                      Koper Anti Peluru Aramid
                                                      • Koper Anti Peluru AramidKoper Anti Peluru Aramid
                                                      • Koper Anti Peluru AramidKoper Anti Peluru Aramid
                                                      • Koper Anti Peluru AramidKoper Anti Peluru Aramid
                                                      • Koper Anti Peluru AramidKoper Anti Peluru Aramid
                                                      • Koper Anti Peluru AramidKoper Anti Peluru Aramid
                                                      • Koper Anti Peluru AramidKoper Anti Peluru Aramid
                                                      • Koper Anti Peluru AramidKoper Anti Peluru Aramid

                                                      Koper Anti Peluru Aramid

                                                      Koper anti peluru aramid premium sing kasedhiya, murah, diprodhuksi ing China. Yokeit® sing berbasis ing China minangka produser utama lan pemasok koper anti peluru aramid.

                                                      Kirim Pitakonan

                                                      Deskripsi Produk

                                                      Yokeit® nganyarke koper anti peluru standar kanthi bahan aramid. Serat kinerja dhuwur iki asring ditemokake ing produk sing dimaksudake kanggo tahan peluru. Jeneng liya yaiku serat anti peluru. Kajaba iku, bahan aramid digunakake ing konstruksi kanggo menehi perlindungan ekstra. Wigati dimangerteni manawa koper anti peluru aramid bisa nahan sawetara jinis serangan, tingkat proteksi kasebut gumantung saka kekandelan lan struktur materi.

                                                      Koper anti peluru Aramid nduweni unsur lan karakteristik ing ngisor iki:

                                                      1. Kinerja peluru: Materi aromatik nduweni kinerja antipeluru sing apik banget, sing bisa nyuda kemampuan penetrasi peluru kanthi efektif lan menehi perlindungan marang tembakan lan pecahan. Amarga kekuatan lan kaku sing dhuwur, materi kasebut bisa nyerep lan nyebarake pasukan impact, saéngga nyuda impact ing isi tas.

                                                      2. Portabilitas. Koper anti peluru Aramid luwih entheng tinimbang piring anti peluru logam utawa keramik tradisional, dadi luwih trep kanggo digawa lan digunakake. Iki penting banget kanggo wong sing kudu kerep pindhah ing saben dina.

                                                      3, Kekuwatan lan daya tahan: Bahan Aramid nduweni kekuatan lan daya tahan sing apik lan bisa tahan macem-macem panggunaan lan layanan jangka panjang. Iki tegese koper anti peluru bisa nahan pengaruh lan tekanan ing lingkungan sing beda-beda lan nglindhungi integritas isi ing njero.

                                                      4, Kanggo fleksibilitas, tas kerja sing digawe saka bahan elastis asring uga duwe macem-macem kompartemen, kanthong, lan organizer kanggo nampung macem-macem barang lan tetep rapi lan teratur.

                                                      Aramid Bulletproof BriefcaseAramid Bulletproof BriefcaseAramid Bulletproof BriefcaseAramid Bulletproof BriefcaseAramid Bulletproof BriefcaseAramid Bulletproof Briefcase
                                                      Hot Tags: Aramid Bulletproof Briefcase, China, Produsen, Supplier, Pabrik

                                                      Kategori sing gegandhengan

                                                      Kirim Pitakonan

                                                      Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

                                                      Produk sing gegandhengan

                                                      We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
                                                      Reject Accept