Ngarep > Produk > Spring Stick Militer > Teleskopik Swing Stick
                                                      Teleskopik Swing Stick
                                                      • Teleskopik Swing StickTeleskopik Swing Stick
                                                      • Teleskopik Swing StickTeleskopik Swing Stick
                                                      • Teleskopik Swing StickTeleskopik Swing Stick

                                                      Teleskopik Swing Stick

                                                      Yokeit® minangka pabrikan lan pemasok stik ayun Teleskopik sing misuwur. Sampeyan bisa tuku teken ayunan Teleskopik grosir utawa khusus saka pabrik kita kanthi yakin, lan kita njamin dhukungan sawise-sale paling apik lan pangiriman cepet.

                                                      Kirim Pitakonan

                                                      Deskripsi Produk

                                                      Tongkat ayunan ekstensi kanggo tujuan hiburan utawa kegiatan ruangan, tiang ayunan teleskopik saka supplier Xiaoqiying asring digunakake. Iki digawe saka tali sing dipasang ing ndhuwur kutub teleskopik. Salah sawijining jinis alat hiburan teleskopik, aman, lan luwes kanggo panggunaan ruangan yaiku tongkat ayun teleskopik. Iku nglipur uga aktivitas fisik.

                                                      Tongkat ayun teleskopik nduweni fungsi ing ngisor iki:

                                                      1: Fungsi utama tongkat ayun Teleskopik yaiku nyedhiyakake hiburan lan olahraga.

                                                      2: Stretchability: Teleskopik swing stick bisa digawe dowo miturut kabutuhan pangguna, supaya gampang kanggo nindakake lan nyimpen. Yen ora digunakake, bisa ambruk dadi ukuran sing luwih cilik supaya gampang digawa menyang kegiatan ruangan.

                                                      3: Pangaturan: Pangguna bisa nyetel dawa kutub miturut dhuwur lan pilihan kanggo entuk pengalaman ayunan sing paling apik.

                                                      4: Safety: Telescopic swing sticks biasane digawe saka bahan sing kuwat lan awet sing bisa nahan bobot pangguna lan pasukan ayunan nalika nyedhiyakake dhukungan sing stabil. Kajaba iku, tali kasebut uga dikuwatake kanggo njamin keamanan pangguna.

                                                      5: Playability: Bar ayunan iki bisa nyenengake lan nyenengake kanggo pangguna. Bisa digunakake minangka bagean saka dolanan ruangan utawa kanggo ngleksanani keseimbangan lan koordinasi awak.

                                                      Hot Tags: Tongkat Swing Teleskopik, China, Produsen, Pemasok, Pabrik

                                                      Kategori sing gegandhengan

                                                      Kirim Pitakonan

                                                      Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
                                                      We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
                                                      Reject Accept