Ngarep > Produk > Lingkup Panglihatan Wengi Monokular > NV2180 Night Vision Kamera
                                                      NV2180 Night Vision Kamera
                                                      • NV2180 Night Vision KameraNV2180 Night Vision Kamera
                                                      • NV2180 Night Vision KameraNV2180 Night Vision Kamera
                                                      • NV2180 Night Vision KameraNV2180 Night Vision Kamera
                                                      • NV2180 Night Vision KameraNV2180 Night Vision Kamera
                                                      • NV2180 Night Vision KameraNV2180 Night Vision Kamera
                                                      • NV2180 Night Vision KameraNV2180 Night Vision Kamera
                                                      • NV2180 Night Vision KameraNV2180 Night Vision Kamera
                                                      • NV2180 Night Vision KameraNV2180 Night Vision Kamera

                                                      NV2180 Night Vision Kamera

                                                      Yokeit® minangka produser lan supplier saka NV2180 Night Vision Cameras. Mangga hubungi kita yen produk NV2180 Night Vision Camera narik minat sampeyan. Kita netepi standar layanan sing didorong dening nurani, kanthi komitmen kanthi biaya jaminan kualitas.

                                                      Kirim Pitakonan

                                                      Deskripsi Produk

                                                      NV2180 Night Vision Camera minangka kamera night vision sing dirancang kanggo njupuk lan ngrekam video definisi dhuwur ing lingkungan sing kurang cahya. Iki nggunakake teknologi inframerah canggih kanggo nyedhiyakake gambar sing cetha kanthi njupuk radiasi infra merah sing lemah. Dilengkapi lensa lan sensor kinerja dhuwur, kamera bisa ngenali target lan ngrekam gambar sing obah ing pepeteng lengkap. NV2180 Night Vision Camera uga anti banyu lan tahan kejut, saengga cocok kanggo petualangan ruangan, pengamatan wengi, pengamatan satwa lan aktivitas liyane. Kajaba iku, ndhukung expansion kertu memori lan sambungan menyang komputer utawa piranti liyane kanggo transfer data. Sakabèhé, NV2180 Night Vision Camera minangka kamera night vision sing bisa nyedhiyakake gambar lan video kanthi kualitas dhuwur ing lingkungan sing kurang cahya.

                                                      NV2180 Night Vision Camera ana minangka kamera night vision kanthi fungsi lan fitur ing ngisor iki:

                                                      1: Fungsi Night Vision: NV2180 Night Vision Camera nggunakake teknologi night vision canggih kanggo nyedhiyakake gambar lan video sing cetha ing lingkungan sing kurang cahya. Bisa mbantu pangguna mirsani lan ngrekam adegan ing peteng.

                                                      2: Resolusi Dhuwur: Kamera nduweni sensor gambar resolusi dhuwur kanggo njupuk gambar lan video sing rinci. Pangguna bisa nyana gambar sing cetha lan cetha.

                                                      3: Fokus sing bisa diatur: NV2180 Night Vision Camera nduweni fungsi fokus sing bisa diatur, ngidini pangguna fokus kanthi akurat ing target yen perlu. Iki mbantu nambah akurasi lan kejelasan pengamatan.

                                                      4:Fungsi ngrekam lan njupuk foto: Saliyane pengamatan wektu nyata, kamera uga nduweni fungsi ngrekam lan njupuk foto. Pangguna bisa ngrekam momen utawa bukti penting kanthi mencet tombol ing kamera utawa nggunakake piranti lunak sing gegandhengan.

                                                      5: Portabilitas: Kamera Night Vision NV2180 kompak lan entheng, gampang digawa lan dioperasikake, lan cocog kanggo macem-macem skenario kayata kegiatan ruangan, pemantauan keamanan, lan pengamatan satwa.


                                                      Outlook Model NV2180

                                                      Sorotan ♦ Ing peteng ndhedhet, jarak visual udakara 250-300 meter
                                                      ♦ 3 meter nganti tanpa wates ing cahya sing kurang
                                                      ♦ 3W 850nm sorotan infra merah kuwat, 7 tingkat pangaturan padhange infra merah
                                                      ♦3.2-inch layar TFT
                                                      ♦4K lan 1080P video
                                                      ♦ IP54
                                                      ♦Chip fotosensitif inframerah tingkat Starlight sing ditingkatake
                                                      Skenario Aplikasi Hunting, pengintaian, keamanan lan ndjogo, camping fun, eksplorasi guwa, fishing wengi lan prahu, pengamatan satwa lan photography, etc.
                                                      Fitur ♦ Ultra-padhang cahya Infrared ing wengi pengamatan dawa
                                                      ♦ SENSOR Starlight kanggo Observasi Jarak Jauh ing cahya sing kurang
                                                      ♦ 3.2 "480*854 HD TFT
                                                      ♦ Njupuk foto utawa video sajrone observasi
                                                      Kaluwihan komparatif karo produk sing padha ing pasar ♦ SENSOR Starlight, bisa diamati ing kadohan ing kondisi cahya kurang tanpa lampu infrared. Produk sing padha ing pasar ora bisa dideleng ing kondisi cahya sing kurang tanpa lampu infra merah.
                                                      ♦ Super padhang cahya inframerah wengi kadohan 250-300m, pasar punika 150M produk padha
                                                      ♦ Operasi prasaja multi-tombol, 12 negara bisa dipilih, ndhukung setelan tanggal lan wektu lan jejak cap tanggal, pengalaman pangguna sing apik banget; Produk sing padha ing pasar duwe fungsi sing prasaja, operasi sing relatif rumit lan pengalaman pangguna sing ora apik
                                                      ♦ bisa njupuk foto lan rekaman video saka obyek sing diamati ing wektu kasebut; Pasar produk sing padha mung fungsi observasi, ora ana fungsi foto.
                                                      SPEC
                                                      Resolusi Foto 36M(6912x5184)interporasi,12M(4000x3000)interporasi,8M(3264x2488)interporasi,5M(2592x1944)interporasi,3M(2048x1536)2M(2048x1536)2M(1536)2M(2048x1536)2M(216) (1280x960), VGA (640x480)
                                                      Resolusi Video 4K(3840x2880@30FPS)interporasi,1080P(1440x1080@30FPS)interporasi,960P(1280x960@30FPS),VGA(640x480@30FPS)
                                                      Lensa F1.2 aperture gedhe, F = 25mm, filter infra merah otomatis
                                                      Sudut Lensa FOV = 10 °, kaliber 24mm
                                                      Tampilan Layar 3.2-inch 480*854 HD TFT, 7 tingkat imbuhan padhange
                                                      Media Panyimpenan kertu TF, nganti support 32GB
                                                      Port USB TIPE-C
                                                      Auto mati Tutup / 1 mnt / 3 mnt / 5 mnt / 10 mnt
                                                      Infrared 3W, 850nm sorotan infra merah kuwat, 7 tingkat imbuhan infra merah
                                                      Ndeleng Jarak Ing pepeteng Lengkap Udakara 250-300 m
                                                      Ndeleng Jarak Ing Kurang Cahya 3 meter kanggo tanpa wates
                                                      Zoom digital 8x digital zoom
                                                      Efek Werna, ireng lan putih, ijo padhang, cahya infra merah
                                                      Sumber Daya baterei lithium 2600 mah
                                                      Basa OSD Akeh basa kasedhiya
                                                      Prangko Tanggal bisa nyetel tanggal lan wektu. Prangko tanggal lan wektu ing file foto lan video
                                                      Tombol Operasi 6 kancing
                                                      Suhu Operasi -20 ℃ nganti +50 ℃
                                                      Suhu panyimpenan -30 ℃ nganti +60 ℃
                                                      Ukuran & Bobot kira-kira. 140*90*54mm /  g
                                                      Aksesori Suspender, kain pembersih, kabel USB,  manual


                                                      Hot Tags: NV2180 Night Vision Camera, China, Produsen, Pemasok, Pabrik

                                                      Kategori sing gegandhengan

                                                      Kirim Pitakonan

                                                      Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
                                                      We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
                                                      Reject Accept