Ngarep > Produk > Tang Pisau Multifungsi Lipat > Tang Knife Multifungsi
                                                      Tang Knife Multifungsi
                                                      • Tang Knife MultifungsiTang Knife Multifungsi
                                                      • Tang Knife MultifungsiTang Knife Multifungsi
                                                      • Tang Knife MultifungsiTang Knife Multifungsi

                                                      Tang Knife Multifungsi

                                                      Ahli Tang Knife Multifungsi Cina pemasok tang pisau serbaguna. Yokeit® minangka pabrikan Cina lan panyedhiya tang pisau serbaguna sing kondhang.

                                                      Kirim Pitakonan

                                                      Deskripsi Produk

                                                      Piranti portabel sing nggabungake panggunaan tang lan piso diarani tang pisau multifungsi. Sawetara alat sing migunani, kayata gergaji, pembuka botol, tang, obeng, lan lading, biasane kalebu. Iki kalebu macem-macem fungsi kayata nglereni, clamping, obeng, pembuka botol, sawing, lan sapiturute, lan cocog kanggo macem-macem setelan ruangan lan ndandani.

                                                      Tang pisau multifungsi duwe unsur ing ngisor iki:

                                                      1: Cutting: Blades saka multi-fungsi tang biasane banget cetha lan bisa digunakake kanggo Cut tali, plastik lan bahan liyane.

                                                      2: Clamping: Tang bagean saka tang piso multifungsi bisa digunakake kanggo clamp obyek cilik utawa ndandani item tartamtu.

                                                      3: Obeng: Multi-fungsi piso tang biasane duwe macem-macem jinis kepala screwdriver kanggo nggampangake tightening lan loosening macem-macem ngawut-awut.

                                                      4: Pembuka botol: Pembuka botol ing tang multi-fungsi bisa mbantu mbukak tutup botol lan trep digunakake.

                                                      5: Saw untu: Sawetara model pemotong multi-fungsi uga dilengkapi untu gergaji, sing bisa digunakake kanggo ndeleng kayu, logam lan bahan liyane.

                                                      6: Portabilitas: Tang Knife Multifungsi biasane nganggo desain lempitan, sing kompak lan gampang digawa.

                                                      7: Praktis: Tang Knife Multifungsi cocok kanggo macem-macem skenario kayata petualangan ruangan, kemah, ndandani, lan sapiturute, nyedhiyakake solusi alat sing trep.

                                                      Multifunctional Knife PliersMultifunctional Knife PliersMultifunctional Knife PliersMultifunctional Knife PliersMultifunctional Knife PliersMultifunctional Knife PliersMultifunctional Knife PliersMultifunctional Knife PliersMultifunctional Knife PliersMultifunctional Knife PliersMultifunctional Knife PliersMultifunctional Knife Pliers

                                                      Hot Tags: Tang Knife Multifungsi, China, Produsen, Pemasok, Pabrik

                                                      Kategori sing gegandhengan

                                                      Kirim Pitakonan

                                                      Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

                                                      Produk sing gegandhengan

                                                      We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
                                                      Reject Accept