Ngarep > Produk > Drone > UAV Pangiriman Bom Militer
                                                      UAV Pangiriman Bom Militer
                                                      • UAV Pangiriman Bom MiliterUAV Pangiriman Bom Militer
                                                      • UAV Pangiriman Bom MiliterUAV Pangiriman Bom Militer
                                                      • UAV Pangiriman Bom MiliterUAV Pangiriman Bom Militer

                                                      UAV Pangiriman Bom Militer

                                                      UAV pangirim bom militer diterangake ing ngisor iki kanthi pangarep-arep supaya bisa luwih ngerti teknologi kasebut. We cordially kasurung mantan lan saiki klien kanggo terus kolaborasi karo kita nalika kita nggawe masa depan sing luwih apik bebarengan! Dadi produsen drone kanthi keahlian luwih saka sepuluh taun, kita wis nyedhiyakake barang-barang kita menyang pirang-pirang negara kanthi umpan balik sing apik banget.

                                                      Kirim Pitakonan

                                                      Deskripsi Produk

                                                      UAV  pangiriman bom militèr diterangake ing ngisor iki kanthi pangarep-arep bisa mbantu sampeyan luwih ngerti teknologi kasebut. We cordially kasurung mantan lan saiki klien kanggo terus kolaborasi karo kita nalika kita nggawe masa depan sing luwih apik bebarengan! Dadi produsen drone kanthi keahlian luwih saka sepuluh taun, kita wis nyedhiyakake barang-barang kita menyang pirang-pirang negara kanthi umpan balik sing apik banget.


                                                      Drone  bom-delivery (UAV) militer minangka jinis drone umum kanthi papat rotor. Drone quadcopter militer yaiku drone sing dirancang khusus kanggo aplikasi militer lan digunakake kanggo ngangkut lan ngirim bahan peledak utawa peralatan militer liyane. UAV quadcopter militèr biasane bisa maneuver lan fleksibel, lan bisa nindakake misi nglayang, mabur lan pertempuran sing tepat ing lingkungan sing kompleks. Drone iki bisa nindakake tugas liwat remot kontrol, prosedur otomatis utawa sistem waypoint prasetel.


                                                      Drone quadcopter militer nduweni peran penting ing operasi militer kayata pengintaian, identifikasi target, pengawasan, pengintaian, kumpul intelijen, lan dhukungan pasukan darat. Dheweke uga bisa digunakake minangka sarana serangan kanggo ngirim bahan peledak kanthi tepat menyang posisi utawa target mungsuh. Umumé, UAV quadcopter militèr minangka piranti penting ing militèr modern lan kanthi efektif bisa nyedhiyakake kaluwihan strategis lan ningkatake kemampuan tempur.


                                                      Jarak sumbu roda kabeh mesin yaiku 1400mm, lan awak aluminium siji-potong nduweni kekuatan sing luwih dhuwur, bobote luwih entheng lan kinerja sing luwih kuat. Mekanisme transmisi sinkron sing kompleks lan tepat, bobot take-off maksimal yaiku 40kg. Baterei sing bisa dipasang lan piranti suspensi sing bisa dicopot kanthi cepet nggawe persiapan cepet lan gampang, ningkatake efisiensi kerja.

                                                      Apa jenis drone sing digunakake militer?

                                                      Drone kelas militer lan kendaraan udara tanpa awak (UAV) taktis kalebu drone helikopter, sUAS, RPAS (sistem pangeboman jarak jauh) kanggo Tugas ISR (intelijen, pengawasan lan pengintaian) lan ISTAR (intelijen, pengawasan, akuisisi target lan pengintaian)

                                                      Sepira adoh drone militer bisa mabur?

                                                      Versi NATO nduweni dhuwur 10.000 kaki (3.000 m) lan jarak nganti 50 kilometer. Ketinggian taktis 18.000 ft (5.500 m), jarake kira-kira 160 km. MALE (Medium Altitude, Long Endurance) tekan dhuwure nganti 30.000 kaki (9.000 meter) lan jarake luwih saka 200 kilometer. HALE (Ketinggian Dhuwur, Daya Tahan Lama) luwih saka 30.000 kaki (9.100 meter) kanthi jarak tanpa wates.

                                                      Drone pengiriman bom militer (UAV) nduweni kaluwihan ing ngisor iki:

                                                      1. Fleksibilitas dhuwur: Drone quad-copter bisa mabur ing wilayah sing kompleks lan wilayah sing sempit, nindakake macem-macem tugas kayata pengintaian, pelacakan target lan pengintaian.

                                                      2. Kapabilitas ndjogo wektu nyata: UAV dilengkapi kamera lan sensor resolusi dhuwur sing bisa nyedhiyakake data video lan gambar wektu nyata kanggo mbantu militer entuk intelijen lan nggawe keputusan.

                                                      3. Panyegahan safety lan resiko: Nglebokake drone ing lingkungan sing mbebayani bisa nyuda resiko prajurit sing tatu utawa dikorbanake. Ing wektu sing padha, drone uga bisa nindakake misi nylametake lan nyuda korban jiwa.

                                                      4.Biaya peluncuran sing relatif murah: Dibandhingake karo pesawat sing diawaki, drone luwih murah lan luwih gampang kanggo njaga lan nganyari.

                                                      Drone pangirim bom militer duwe sawetara introduksi sing rinci, kalebu transmisi 4G; kacepetan pesawat 20 meter/detik; kapasitas mbukak 20KG; urip baterei dawa 25-60 menit; panyimpenan cepet-release; Kapadhetan dhuwur baterei semi-padhet; kanggo suhu nganti subzero Minus 20 derajat bisa nganti 50 derajat. Ora perlu kuwatir yen drone iki ora bisa digunakake amarga owah-owahan suhu cuaca. Ing wektu sing padha, rotor duwe 4 sumbu lan 4 lading.

                                                      Referensi parameter konfigurasi drone pengiriman bom militer:

                                                      Bahan produk: serat karbon + aluminium penerbangan

                                                      Baling-baling: baling-baling lipat 36 inci

                                                      Wheelbase saka kabèh mesin: 1400mm

                                                      Baterei daya: 14S30000 mAh x 2

                                                      Ukuran ditambahi: 1150mm * 11 50mm * 820m

                                                      Remote Control: R1+ MIPI HD Kamera LED

                                                      Ukuran lipat: 640mm * 530mm * 820mm

                                                      Mabur semi (manual): 5 km

                                                      Kapasitas beban maksimal: 20 kg

                                                      Wektu nglayang nalika kosong: kurang saka utawa padha karo 60 menit

                                                      Bobot maksimal take-off: 40 kg

                                                      Wektu penerbangan kanthi peralatan pemadam geni: kira-kira padha karo 25 menit

                                                      Sistem penentuan posisi: GPS presisi tinggi anti-gangguan industri

                                                      Kacepetan penerbangan maksimal: kurang saka utawa padha karo 25 m/s

                                                      Penyimpangan kursus: +1m/-1m

                                                      Tingkat resistance angin: kurang saka utawa padha karo level 5

                                                      Sistem daya: FOC sistem daya efisiensi dhuwur


                                                      Tu Zhuan lan Flying Control 2.4 sing paling murah, 5.8, 1 gelombang cendhak, 4G, 5G. Kita ndhukung modul presisi dhuwur lan modul anti-gangguan.

                                                      Hot Tags: Drone Pengiriman Bom Militer (UAV), China, Produsen, Pemasok, Pabrik

                                                      Kategori sing gegandhengan

                                                      Kirim Pitakonan

                                                      Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
                                                      We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
                                                      Reject Accept